Ongewenste sinterklaascadeaus – vind ze terug op Marktplaats

Sinterklaas is weer terug in Spanje en de laatste chocoladeletters en pepernoten zijn inmiddels opgesnoept. Wat ons rest, is de herinnering aan een gezellige avond met banketletters, de geur van jutezakken, marsepein en mooie, ontroerende of flauwe gedichten. En die sinterklaasrijmen gaan natuurlijk gepaard met een goedbedoeld cadeau, maar hoe vaak gebeurt het niet dat je het gedicht voorleest en bij elke volgende alinea een groter groeiend vermoeden hebt dat het cadeau dat in het verschiet ligt, iets is dat je al hebt, of iets is dat je zelf nooit, maar dan ook nooit zou kopen?

Zo zul je niet de enige zijn die misschien wel heel hard geprobeerd heeft om blij verrast te reageren na het uitpakken van een boek dat je net de week daarvoor uitgelezen hebt. Of misschien heb je wel een vaas gekregen die vloekt bij het behang en de kussens op de bank. Wat doe je daar dan mee? Je zult het boek waarschijnlijk niet nog eens gaan lezen, puur omdat je ‘m nieuw gekregen hebt, en de vaas heeft een grote kans om in de berging te belanden dan op tafel. Het is dan ook niet voor niets dat verkoopsites als Marktplaats na de feestdagen overstromen met goedbedoelde, maar niet zo goed ontvangen cadeaus.

Nu is dan ook de tijd om voordelig de leukste cadeautjes voor jezelf, of iemand anders te kopen. De verkopende partij wil immers maar wat graag weer ruimte creëren op de boekenplank, of die vloekende vaas uit het zicht hebben. Goede kans dus dat je een mooie deal kunt sluiten, en wie weet vind je alvast een geweldig cadeau voor een nog geweldigere prijs voor aankomende Sinterklaas!

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>