Waar koop je de leukste Sinterklaas cadeau’s?

Ieder jaar komt er weer zo een moment tijdens Sinterklaas dat je met je handen in het haar zit. Waar moet je toch voor al die verschillende mensen een leuk Sinterklaascadeau kopen? Daarom geven we je hier een aantal tips.

Bol Misschien wel de meeste voor de hand liggende plek om een cadeau te kopen. In de eerste jaren van Bol kon je er terecht voor elektronica, boeken en dvd’s. De afgelopen twee jaar heeft het bedrijf zich fors uitgebreid en is het een compleet warenhuis geworden. Of je nou op zoek bent naar parfum, woonaccesooires, speelgoed of spullen voor in de tuin Bol heeft het allemaal.

Hema Dat de Hema geen ouderwets warenhuis meer is blijkt door de verkoopcijfers. Mensen van allerlei leeftijden weten de Hema te vinden voor de meest uiteenlopende spullen. Hun make-up afdeling wordt altijd beoordeelsd en heeft een leuke prijs. En sinds vorig jaar speelt de Hema heel handig in op de zoektocht naar cadeautjes. Op grote tafels middenin de winkels staan kleine cadeautjes bij elkaar gerangschikt op thema. Zo kan je leuke dingen vinden voor kinderen, tieners, vrouwen en mannen. Ideaal als je op het laatste minuutje nog snel even een cadeaitje moet scoren voor Sinterklaas.

Primark Sinds een paar jaar gaan vrouwen en meisjes massaal naar de primark vestingen in Nederland. Veel mensen weten dat je er voor weinig geld kleding kan scoren maar wist je dat de Primark nog veel meer verkoopt? Er zijn grote afdelingen voor mannen en kinderen. Ook is er veel keuze aan schoenen en make-up en is er een uitgebreide afdeling voor woonaccessoires. Een prima plek voor moderne cadeautjes tegen een lage prijs.

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>